Van de Kant Nieuwegein

Van de Kant Nieuwegein Stukadoors

Van de Kant Nieuwegein | Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Welkom bij stukadoorsbedrijf Van de Kant Nieuwegein. Van de Kant Nieuwegein in opgericht in 1997 door John van de Kant, te Nieuwegein, Utrecht. Wij voeren stukadoorswerkzaamheden uit voor particulieren, aannemers en projectontwikkelaars, door geheel Nederland.

Van de Kant Nieuwegein is aangesloten bij de branche organisatie NOA te Veenendaal.

We hebben een zeer tevreden klantenkring van vele terugkerende klanten. Dit heeft alles te maken met de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de snelle service en het nakomen van de gemaakte afspraken van het bedrijf. Al deze punten heeft Van de Kant Nieuwegein hoog in het vaandel staan.

Wij willen u graag welkom heten op onze vernieuwde website. U bent hier aan het juiste adres om alle informatie te vinden die u moet weten over ons bedrijf. U vindt een uitgebreid overzicht van de diensten die wij leveren onder diensten. Daarnaast laten wij u met alle plezier vele mooie voorbeelden van recent werk zien in ons fotoalbum. Mocht al deze informatie u geinteresseerd hebben gemaakt dan kunt u alle informatie over offertes aanvragen vinden. Ook kunt u direct een offerte aanvragen, of overige vragen stellen, via het contactformulier op de contact pagina.

Comments are closed.